Travel To Croatia

Travel To Croatia

LJUBLJANA I BLED – DOŽIVI DRUGU STRANU PUTOVANJA

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on pocket
TravelHunter

Ako još niste posjetili Ljubljanu ili Bled, sigurno znate kako izgledaju barem kada ugledate poznate slike tih mjesta. Zasigurno vam zvuči poznato i rijeka Ljubljanica, Zmajski most ili ljubljanski dvorac. A što kada bismo Vam rekli da Ljubljana pruža puno više od toga?

Travelhunter agencija želi vam otkriti kutke gradova i mjesta koja se posjećuju, koja su neuobičajena, imaju priču i ostavljaju vas bez daha! Znamo da ste si vjerojatno pomislili što to ima tako fascinantno u susjednoj nam Ljubljani. A ona nudi toliko toga! Nju krasi jedan kvart koji privlači sve više turista, a to je Metelkova. Ukratko, to je centar moderne kulture i upravo su moderni umjetnici dali kvartu poseban štih i time ga oživjeli te napravili neizostavnom atrakcijom kada posjetite Ljubljanu.

Ulica

Osim ovog umjetničkog kvarta, po prvi puta u organizaciji agencije se ide u posjet Woop trampolin parku u Ljubljani!  Ne kažu bezveze, zabava je u zraku! Na 3500 m2čeka vas nezaboravna zabava uz skakanje do zadnjeg atoma energije! Možete zaigrati košarku, graničara, skočiti u kocke od pjene, testirati svoju ravnotežu ili se okušati u vratolomijama koje viđate u cirkusima.  Upravo je Woop postao neizostavna atrakcija za gotovo sve dobne skupine. A prije nego stignu u Zagreb, doživite pravi adrenalin s nama!

Trampolin

Ljubljana je poznata i po odličnom noćnom životu. Za one koji vole opuštenije izlaske onda je to već spomenuta Metelkova! Kada padne mrak, kvart oživi i mjesto je za odlične partije! Za one kojima su klubovi bolja opcija, jedni od najpoznatijih su Circus, Shooters, Top six… Također, Ljubljana nudi poznati „Pub crawl“ gdje obilazite najbolje klubove i družite se s domaćinima na najboljim partijima!

Bled

Nakon ludog provoda u Ljubljani, slijedi nešto laganije. Odmaknuti od grada, u predivnoj prirodi i mjestu za rekreaciju, šetnju i uživanje, e to je upravo Bled. Često neizostavna destinacija kada se ide u posjet glavnom gradu Slovenije, a pruža i više nego ljudi znaju. Upravo tamo se nalazi jedini otok u Sloveniji za kojeg su vezane brojne pričice i legende. Osim toga, prekrasan pogled na cijelo jezero i otočić je upravo sa bledskog dvorca. Zasladiti se možete uz kremne rezine odnosno poznate kremšnite. U blizini Bleda se nalazi i kanjon Vintgar koji privlači mnoge posjetitelje ovog mjesta.

I za kraj, doživite nešto novo i krenite u stvaranje najboljih uspomena!

Pogledajte i plan puta za ovo putovanje…

PROGRAM PUTOVANJA:

WOOP! TRAMPOLIN PARK, LJUBLJANA I BLED   11. i 12.2019.

1. dan (11.05.2019.)

Polazak u jutarnjim satima sa Zagrebačkog velesajma (točnu lokaciju i vrijeme primit ćete najkasnije dva dana prije putovanja). Vožnja autobusom kroz Sloveniju do Ljubljane. Po dolasku u Ljubljanu, odlazimo do hostela u centru grada gdje ostavljamo stvari i krećemo u razgled Ljubljane: Prešernov trg, Tromost, Zmajski most, Park Tivoli, Metelkova, Stari grad…

Nakon razgleda slijedi slobodno vrijeme. Oko 15:00 slijedi odlazak u trampolin park Woop! (točno vrijeme i lokaciju polaska će najaviti voditelj putovanja). Povratak u hotel.

Oko 22:00 sata slijedi zajednički izlazak u jedan od klubova u blizini centra.

 

2. Dan (12.05.2019.)

Odjava iz hostela do 10:00 sati i odlazak autobusom do Bleda. Po dolasku slijedi razgled najpoznatijeg jezera u Sloveniji uz mogućnost individualnog posjeta jedinom slovenskom otoku na kojem se nalazi crkva Marijinog Uznesenja ili posjet Bledskom dvorcu sa nevjerojatnim pogledom na cijelo jezero.

Polazak za Zagreb oko 17:00 sati, a previđen dolazak je u večernjim satima.

 

CIJENA ARANŽMANA: 360 KN

 

CIJENA UKLJUČUJE:

  • Prijevoz autobusom Zagreb- Ljubljana – Trampolin park Woop! -Bled – Zagreb
  • Voditelja putovanja
  • Razglede prema programu
  • Ulaznicu za Woop! Trampolin park za sat vremena skakanja
  • Hostel u centru grada
  • Organizaciju putovanja
  • Boravišnu pristojbu

 

CIJENA NE UKLJUČUJE:

  • Individualne odlaske na Bledski otok ili Bledski dvorac
  • Individualne troškove

Za više detalja možete se obratiti Travelhunter agenciji:

Facebook: travel hunter

Instagram; travel hunter_agency

Mobitel: 099 4620 767

TH

Share this post

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pocket
Pocket
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print

MOŽDA ĆE TI SE SVIDJETI I OVE OBJAVE ...